Stiri

McLaren 650S apare in primele imagini oficiale

De 17 februarie 2014No Comments

Noul McLaren 650S va fi prezentat publicului luna viitoatre la salonul auto de la Geneva, ocazie cu care va lua, probabil, locul modelului 12C din care este derivat.

Cateva imagini cu noul supercar britanic, ce teoretic urmeaza sa fie pozitionat intre 12C si modelul de top P1, au aparut cu ocazia unei prezentari private, impreuna cu caracteristicile principate.

Dezvoltat cu ajutorul lui Jenson Button, noul model va dispune de 650 CP furnizati de motorul V8 bi-turbo de 3,8 litri, iar elementele principale, suspensia, franele, transmisia si aerodinamica au fost imbunatatite.

Din punct de vedere vizual, noul model face legatura intre varful de gama P1, de la care a imprumutat partea frontala si modelul 12C care a furnizat linia spatelui si stopurile.

Noul McLaren 650S va fi prezentat oficial cu ocazia salonului auto de la Geneva, moment in care vom afla daca acesta va ocupa o pozitie de mijloc in gama constructorului britanic sau va inlocui modelul de baza 12C.

{gallery}McLaren 650S{/gallery}

Share

Leave a Reply

3 − one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373