Stiri

Mercedes-Benz a susţinut echipa de tenis a României în meciurile din Cupa Davis

De 22 iulie 2015No Comments

Cupa Davis (3)

Mercedes-Benz, cu sprijinul Ţiriac Auto, a asigurat transportul în calitate de Maşină Oficială pentru echipa naţională de tenis în partida disputată contra Slovaciei în Cupa Davis, pentru calificarea în play-off-ul pentru Grupa Mondială. Echipa naţională a câştigat 2 din cele 5 meciuri disputate, punctele fiind aduse de către Marius Copil şi Adrian Ungur. Astfel, România va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

În calitate de parteneri oficiali ai întâlnirii desfășurată între România şi Slovacia, Mercedes-Benz România şi Ţiriac Auto au pus la dispoziția jucătorilor o gamă diversă de autovehicule, de la elegantele limuzine Clasa C şi Clasa E la modelele GLA, CLA şi ML, precum și spaţiosul Mercedes-Benz Vito.

În fiecare zi a competiţiei, publicul a admirat autovehicule Mercedes-Benz din Clasa S, alături de modelul GLA. Cu sprijinul Ţiriac Auto, cei prezenți au fost invitaţi să se înscrie la sesiuni de test-drive şi să afle mai multe informații despre modelele expuse.

Întâlnirea din Cupa Davis a fost deschisă de Kids` Day, un eveniment special dedicat micuţiilor pasionaţi de tenis. Timp de câteva ore, copii s-au bucurat de prezenţa căpitanului nejucător al echipei naţionale, Andrei Pavel, au schimbat mingi cu acesta şi au primit autografe.

Partida dintre România şi Slovacia s-a desfășurat după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Prima zi de competiţie s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce Marius Copil şi-a adjudecat primul meci în faţă lui Norbert Gombos, iar Adrian Ungur a fost învins de către Martin Klizan. Sâmbătă, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a fost învinsă de cuplul Andrej Martin/Igor Zelenay, iar în ultima zi, tenismenul Adrian Ungur l-a învins pe Norbert Gombos şi Marius Copil a fost întrecut de Martin Klizan. În urma rezultatului înregistrat, Slovacia s-a calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar România va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

Pentru echipa României au servit jucătorii Adrian Ungur – locul 199 ATP, Marius Copil – locul 180 ATP, Horia Tecău – locul 5 ATP la dublu, şi Florin Mergea – locul 7 ATP la dublu, alături de căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel.

Cupa Davis (1)

De partea cealaltă, echipa Slovaciei a fost formată din jucătorii Martin Klizan – locul 38 ATP şi 101 la dublu, Norbert Gombos – locul 126 ATP, Andrej Martin – locul 181 ATP, Igor Zelenay – locul 100 ATP la dublu, conduşi de căpitanul nejucător Miloslav Mecir.

Sprijinul oferit Cupei Davis readuce în prim plan strategia Mercedes-Benz de a susţine competiţiile sportive desfăşurate în România. Mai mult, la începutul anului 2014, compania a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito pentru a fi permanent la dispoziția lor.

Share

Leave a Reply

eleven − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373