Special

Mercedes-Benz Romania lanseaza colectia “Stele de Craciun” 2013

De 2 decembrie 2013No Comments
; ; ; ; ;

Colecţia “Stele de Crăciun 2013” de la Mercedes-Benz vine în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă cu peste 40 de idei de cadouri pentru întreaga familie. Darurile de înaltă calitate sunt acum disponibile la Centrele Autorizate de Vânzări şi Service Mercedes-Benz. Chiar şi un model SLS AMG cu portiere „gullwing”, va fi disponibil în cadrul colecţiei, de data aceasta sub forma unei maşini de jucărie pentru copiii cu vârsta peste trei ani.

Colecţia „Stele de Crăciun 2013” conţine o serie de produse noi care abia aşteaptă să îşi facă apariţia pe lista de dorinţe sau sub bradul familiei.

Idei de cadouri pentru ea

O femeie nu poate avea niciodată prea multe genţi: geanta de mână “Classy Punk” (2.069 RON cu TVA) este de o calitate superioară şi oferă un spaţiu generos pentru cumpărături. Geanta, din piele de viţel, este disponibilă în culoare neagră. Creată de Emma Brown pentru Mercedes-Benz, geanta este fabricată în Italia şi are dimensiunile de 45 x 39 x 12 cm.

Perechea potrivită pentru această geantă este portofelul de damă “Classy Punk” (1.029 RON cu TVA), realizat din piele de viţel, de culoare neagră, şi decorat cu nituri din bronz. Pielea şi căptuşeala de culoarea turcoazului oferă un contrast puternic. De asemenea, şi portofelul este realizat de Emma Brown pentru Mercedes-Benz şi produs în Italia, având dimensiunile 19 x 10 cm.

Spre deosebire de celelalte piese din colecţia “Classy Punk”, husa modernă de iPad® (799 RON cu TVA) etalează un exterior de culoarea turcoazului, cu nuanţe metalice. Căptuşeala este din satin elegant negru. Fabricată în Italia, din piele de viţel, de înaltă calitate, husa este decorată cu nituri din bronz. Aceasta se potriveşte cu modelele de iPad 2 până la iPad 4. Şi această husă a fost creată în colaborare cu designerul britanic Emma Brown.

Seria “Classy Punk” include, de asemenea, un ceas de tip cuarţ Ronda 517, cu sticlă minerală, care denotă sportivitate şi totodată eleganţă (1.210 RON cu TVA). Faţeta ceasului este decorată cu 36 de elemente Swarovski cristalizate CRYSTALIZED®, în nuanţe de albastru şi verde, care creează un contrast izbitor cu oţelul inoxidabil de culoarea antracitului. Carcasa este şi ea în culoarea gri-antracit, asemenea curelei din oţel inoxidabil şi dispune de un model de dispersie a razelor solare. Marcajele sunt acoperite cu un material albastru fosforescent. Alte caracteristici ale ceasului de origine elveţiană sunt: funcţia de indicare a datei, rezistenţa la apă de până la 5 ATM, carcasa cu un diametru de 37 mm şi sistemul de rotaţie Ronda 517.

Perfect pentru atmosfera festivă de sărbatori este ceasul de mână “Classic Glamour” (449 RON cu TVA) pentru femei. Ceasul beneficiază de o curea din piele neagră, iar carcasa ceasului este neagră şi îmbogăţită cu rafinatele elemente Swarovski CRYSTALLIZED™ şi sigla istorică Mercedes-Benz. Carcasa este fabricată din oţel inoxidabil lustruit, iar suprafaţa sa este prevăzută cu protecţie împotriva razelor solare. Geamul cristalizat protejează un mecanism de rotaţie de tip Citizen/Miyota Cal. GN10. Ceasul are un diametru de 34 mm şi o grosime de 11 mm.

La fel de atrăgătoare sub bradul de Crăciun va fi şi geanta din piele pentru laptop, de culoarea antracitului (1.210 RON cu TVA). Aceasta dispune de un compartiment special, care poate găzdui laptopuri de până la max. 38,1 cm/15 inci, dar şi de alte două buzunare pentru alte accesorii. Mânerele din piele, cureaua care poate fi detaşată, niturile sub forma logo-ului Mercedes, precum şi sigla embosată “Emma Brown” se regăsesc pe geanta de laptop fabricată în Italia.

Nu doar cei trei Magi vin cu daruri din aur cu ocazia Crăciunului. Stiloul din colecţia Stele de Crăciun 2013 (539 RON cu TVA) dispune de un capac, un vârf şi un inel central placate cu aur de 24 de carate. Partea superioară este decorată cu o gravură aurită a siglei Mercedes-Benz. Stiloul fabricat în Germania foloseşte rezerve standard.

Pentru o plimbare liniştită de iarnă, eşarfa Mercedes-Benz (535 RON cu TVA) poate fi purtată în moduri variate, datorită dimensiunii sale generoase. Imprimeul său digital Mercedes-Benz combină umbre subtile de negru şi antracit cu turcoaz. Eşarfa este confecţionată din material originar din Italia, iar dimensiunile sunt 140 x 140 mm.

Nuanţa gri monolit, întâlnită la modelele Mercedes-Benz Clasa A şi Clasa B, este disponibilă şi în cazul mănuşilor de damă fără degete (99 RON cu TVA), care pot fi însoţite de oja metalizată (8 ml la preţul de 39 RON cu TVA).

Pandantivul argintiu “Barcelona” (229 RON cu TVA) are o utilizare multiplă. El poate fi folosit fie ca breloc pentru chei, fie ca pandantiv pentru telefonul mobil sau pentru geantă. Acesta este fabricat din material inoxidabil atent şlefuit şi placat cu cristale Swarovski. Inelul plat are un sistem de agăţare rapidă a cheilor.

Idei de cadouri pentru el

Ceasul sportiv “Classy Punk” (1.479 RON cu TVA), cu mecanism cuarţ, are o combinaţie de antracit şi albastru. Carcasa din oţel inoxidabil are şi ea un finisaj de culoarea antracitului. Pentru a păstra contrastul, rama rămâne în culoarea oţelului inoxidabil, iar orele sunt marcate cu albastru. O inserţie din oţel arată minutele, iar indicatoarele centrale capătă un albastru luminos. După caz, şi cureaua de ceas poate avea acelaşi finisaj de culoarea antracitului. Alte caracteristici includ: data în format mare, rezistenţa la apă de până la 10 ATM, cadran cu un diametru de 45 mm, mecanismul de funcţionare elveţian Ronda 519.

Ceasul cronograf din cuarţ “Classic” (1.979 RON cu TVA) are o carcasă convexă, din oţel inoxidabil de culoarea argintie (diametrul 45 mm) şi un cadran cu aplicaţii în zona cronografului. Ceasul are o curea neagră, din piele de viţel şi are o încuietoare pliantă din oţel inoxidabil. Caracteristica specială a acestui ceas elveţian este secţiunea cu aplicaţiile argintii din jurul celor trei contoare ale cronografului. Alte detalii caracteristice: funcţie de oprire şi afişaj dată în format mare, ore şi indicatoare fluorescente, rezistenţă la apă până la 5 ATM, mecanism cuarţ Ronda 8040.B şi logo-ul clasic Mercedes-Benz pe fundalul ceasului.

Cravatele sau şosetele pot fi, de asemenea, cadouri de Crăciun. Cravata de mătase model Glencheck (269 RON cu TVA), produsă în Italia, are un imprimeu elegant asemenea steagului de la final de cursă şi este disponibilă în culorile gri/antracit/negru. Şosetele negre (99 RON cu TVA) sunt realizate din bumbac (75%), poliamidă (23%) şi elastan (2%), şi au inscripţie albă Mercedes-Benz. Acestea au o mărime universală (39-45) şi vin în seturi de două perechi, împachetate într-o cutie de cadou decorativă.

Clasica eşarfă pentru bărbaţi (229 RON cu TVA), de culoarea gri, poate fi asortată la orice ţinută. Este fabricată dintr-un amestec de lână şi acryl, având dimensiunile de 190 x 25 cm.

Portofelul pentru carduri “Business” (229 RON cu TVA) este compartimentat pentru cel puţin şase cărţi de credit. Este fabricat în Italia din piele de viţel, este de culoarea neagră şi decorat cu un nit sub forma logo-ului Mercedes-Benz. Dimensiunile sale sunt 100 x 75 x 6 mm.

O completare perfectă este trusa de manichiură “Business”, realizată din acelaşi material şi, de asemenea, rafinată, cu un nit sub forma logo-ului Mercedes-Benz. Instrumentele (foarfecă de unghii, pilă, unghieră şi pensetă) sunt fabricate la Solingen, în Germania. Trusa are un preţ de 399 RON cu TVA. 

Idei de cadouri pentru copii

Rudolph, renul cu nasul roşu, nu este singurul invidios pe această sanie pentru copii (489 RON cu TVA): design-ul exclusivist Mercedes-Benz şi nuanţele de argintiu şi negru îi acordă un aer sportiv şi, în acelaşi timp, chic. Reperele sale tehnice includ cadru metalic şi punte directoare cu suspensie pneumatică. Sania deţine chiar şi un claxon, precum şi un cordon şi mâner de tragere. Siguranţa acesteia este testată de Asociaţia Germană pentru Inspecţia Tehnică (TÜV), poartă marca GS (“siguranţă testată”) şi este potrivită pentru copiii cu vârstele cuprinse între patru şi zece ani, având o capacitate portantă de aproximativ 60 kg şi dimensiuni aproximative 93 x 50 x 38 cm.

SLS AMG, maşina de jucărie în care copiii se pot plimba, este la fel de roşie ca hainele lui Moş Crăciun: modelul Bobby Benz (449 RON cu TVA) este acum disponibil şi în nuanţa de roşu opal. Ca dotări, include jante autentice Mercedes-Benz AMG, precizia originală a direcţiei cu dublu pivot şi roţi silenţioase cu benzi de rulare. Acest model SLS AMG este recomandat copiilor mai mari de 18 luni.

Auriul este noua culoare pentru camionul de jucărie Actros (399 RON cu TVA). Acest model de camion este creat după Mercedes-Benz Actros 2 şi este potrivit pentru copiii de minimum 18 luni.

Copiii de trei ani sau mai mari pot afla de pe acum cum este ca o maşină SLS AMG să îşi deschidă uşile de tip „gullwing” (în formă de aripi de pescăruş) ca şi cum ar fi o maşină reală. Macheta acestei maşini (29.99 RON cu TVA), realizată de Norev, este un aşa-numit model de 3 inci la o scară aproximativă de 1:55. Modelul turnat din metal este vopsit în roşu „Le Mans”, asemenea originalului.

Rucsacul albastru pentru copii, fabricat de specialistul Deuter pentru Mercedes-Benz, este prevăzut cu numeroase spaţii de depozitare pentru o mulţime de cadouri de Crăciun. Acesta are o capacitate de 18 litri. Ghiozdanul (206 RON cu TVA) este produs din polyester 100% şi este potrivit pentru copiii de minimum cinci ani. Caracteristicile produsului de înaltă calitate includ bretele în formă de S, cu margini moi, reflectoare 3M, o curea pentru piept, partea din spate tapiţată şi două buzunare laterale din plasă.

Pentru cei mai mici: şosete gri pentru copii cu mici logo-uri galbene Mercedes-Benz – potrivite pentru nou-născuţii de până la 6 luni (mărime 15-18). Şosetele unisex (49 RON cu TVA) sunt produse din bumbac 80%, poliamidă 18% şi elastan 2%.

Idei de cadouri pentru cei care tintesc spre stele

Ideea de a urca într-un avion în ziua de 23 decembrie, pentru a scăpa de stresul sărbătorilor, poate fi tentantă pentru mulţi. Astfel, cei care îşi doresc să petreacă Ajunul Crăciunului la umbra palmierilor vor considera drept însoţitoare ideale valizele Firelite Spinner”, fabricate pentru Mercedes-Benz de Samsonite. Valizele de culoarea cărbunelui sunt realizate din “Curv”, un material de înaltă tehnologie care oferă o stabilitate mare la o greutate redusă. Caracteristicile produselor includ curea elastică în cruce poziţionată în carcasa inferioară, divizare cu căptuşeală din ţesătură în compartimentul de sus, role uşoare şi silenţioase, caracter sportiv. Un detaliu practic pentru cei care călătoresc în Statele Unite ale Americii este sistemul de blocare triplă de tip AST (Administrarea Securităţii Transporturilor). Valizele vin în două dimensiuni – una ca bagaj de mână cu o lungime de 55 cm şi una ca troller de 69 cm – disponibile la preţurile de 1.929 RON cu TVA, respectiv 2.199 RON cu TVA.

Dacă preferaţi, mai degrabă, să vă relaxaţi acasă, un bol decorativ nuanţat alb/argintiu poate oferi o ambianţă „împânzită de stele”. Creat de Kahla pentru Mercedes-Benz, acest bol din porţelan (179 RON cu TVA) poartă steaua Mercedes-Benz imprimată în argintiu.

Setul de lumânări ambientale (99.99 RON cu TVA) cuprinde doi suporţi de lumânări, imprimaţi cu steaua argintie Mercedes-Benz, precum şi două lumânări care creează o atmosferă confortabilă.

De asemenea, setul de serveţele de masă (249.00 RON cu TVA) oferă o stare de spirit festivă. Serveţelele albe au un model ţesut cu steluţe şi sunt fabricate din bumbac mercerizat (în proporţie de 100%). Dimensiunile sunt de aproximativ 50 x 50 cm.

Pentru a completa starea perfectă, setul de patru piese de inele pentru serveţele (179.55 RON cu TVA) este cel mai potrivit. Inelele strălucitoare sunt realizate din oţel inoxidabil şi au o formă ovală, cu margini rotunjite. O stea tridimensională serveşte ca element ornamental central. Setul este livrat împreună cu o cutie de cadou imprimată cu logo, în nuanţă de auriu. Dimensiunile inelelor sunt de aproximativ 3 x 5 cm.

 

Toate articolele colecţiei Stele de Crăciun sunt disponibile la partenerii de vânzări Mercedes-Benz România.{gallery}Cadouri Mercedes{/gallery}

Share

Leave a Reply

5 × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373