HighlightStiri

Mercedes dezvaluie formele lui Electric Silver Arrow Concept

De 20 august 2018No Comments

Mercedes publica un nou teaser video cu viitorul sau concept Electric Silver Arrow pregatit de lansare odata cu noua editie a celebrului show auto de la Pebble Beach.

Dezvaluit personal de Gorden Wagener, designerul sef al companiei, noul teaser Mercedes-Benz ilustreaza profilul viitorului vehicul. Din imagini ne putem da seama ca va fi vorba despre o interpretare moderna a modelului  Mercedes-Benz 300 SLR facut celebru de Sir Stirling Moss.

Mai mult, se poate identifica un parbriz minuscul, care ar putea fi un indiciu pentru un vehicul cu un singur loc, montat central, dar si o gura imensa de aerisire plasata imediat in spatele cabinei. La fel de spectaculoase sunt si rotile masive, care aproape ajung la nivelul tunelului aerodinamic din spate.

Nu mai exista nicio indoiala ca noul concept Mercedes-Benz Electric Silver Arrow va fi un automobil suta la suta electric, designerul Gorden Wagener insotind in video-ul sau teaser de pe Instagram cu hashtag-ul #eqsilverarrow. Este deja de notorietate ca viitoarea gama electrica de la Mercedes va purta numele EQ.

 

Share

Leave a Reply

4 × 1 =