Stiri

Noul Ford Tourneo a fost dezvoltat cu ajutorul sistemului 3D CAVE

De 30 octombrie 2013No Comments

Inginerii Ford au folosit cea mai noua tehnologie 3D pentru a pune la punct deschiderea usilor din spate si pentru cresterea vizibilitatii noului Ford Tourneo Connect.

In centrul de dezvoltare din Cologne, Germania, multe dintre elementele cheie ale modelelor Tourneo Connect si Grand Tourneo Connect au fost realizate cu ajutorul acestei metode.

Folosind ochelari 3D si senzori de miscare, inginerii Ford au “simulat” interiorul  Ford-ului Tourneo pentru a creste vizibilitatea pentru sofer si chiar pentru a verifica inaltimea la care se deschide hayonul.

Sistemul 3D CAVE (Computer Automated Virtual Environment) a schimbat felul in care sunt proiectate automobilele prin eliminarea necesitatii de a costrui mai multe machete la scara reala, ceea ce inseamna o economie substantiala de timp si resurse.

Stephen Lesh, sef proiect Ford Tourneo, a spus “Inca ne bazam pe experienta si imaginatia inginerilor nostri pentru a da viata noilor idei, insa aceasta unealta sofisticata le da posibilitatea sa dezvolte o masina intr-un mediu digital care le poate oferi eceeasi experienta ca un model real.

Share

Leave a Reply

seventeen − fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373