Stiri

Noul Lotus Esprit este… mort

De 30 septembrie 2014No Comments

Nu putini au fost cei care au spus ca Lotus musca mai mult decat poate inghite. In mod particular, se facea referire la episodul din 2010 – Salonul Auto de la Paris.

Acum fix patru ani, Lotus, aflat sub bagheta tanarului CEO Danny Bahar facea senzatie la salonul parizian prezentand nu mai putin 6 concepte si promitand o gama de supercaruri ca nimeni altcineva.

Fanii marcii britanice au cam ramas cu promisiunile si poate cu frumoasa demonstratie de forta a prezentarii a ceva ce nu avea sa devina nicidecum realitate. Cu alte cuvinte, ceea ce a facut Lotus acum 4 ani nu s-a transformat in nimic mai mult decat o mascarada. Danny Bahar nu mai seful Lotus – a fost dat afara dupa ce a fost acuzat de coruptie – iar intoarcerea la realitate a cazut pe umerii lui Jean-Marc Gales.

El a trebuit sa readuca ideea de Lotus acolo unde-i era locul, promitand reduceri de costuri si lansari de noi modele, gradual si mai putin spectaculos. Din pacate, Lotus va lansa noi modele care nu sunt in fapt decat  aceleasi supercari – Evora, Exige sau Elise. Tot din pacate, actualul CEO a scos din ecuatie noul Esprit.

Share

Leave a Reply

eleven + four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373