Stiri

Noul Mercedes C63 AMG va trece la un V8 biturbo de 4.0 litri

De 15 ianuarie 2014No Comments

Mercedes-Benz a anuntat, la conferinta de presa organizata in centrul Cobo din Detroit, ca in aproximativ un an va lansa pe piata noul C63 AMG. Principala informatie oferita de brandul german a fost legata de motorizarea viitorului model de inalta performanta.

Practic, Mercedes a confirmat politica de downsizing pentru motorizarea lui C63 AMG. Modelul va purta sub capota un propulsor AMG V8 biturbo de 4.0 litri. Totodata, Tobias Boers, seful de productie, a confirmat ca va mai trece un an pana cand versiunea de performanta a noului C-Class va ajunge in showroom-uri.

Actualul C63 AMG este propulsat de un motor natural aspirat de 6.2 litri. Viitoarea generatie se va alatura astfel trendului pietei, initiat de AMG odata cu noile SL 63 AMG, S 63 AMG si E 63 AMG, toate propulsate de un motor V8 biturbo de 5.5 litri.

Noul C63 AMG va folosi o cilindree de 4.0 litri, practic doua motoare turbo de 2.0 litri, conform spuselor lui Boers. Chiar daca nu s-au oferit detalii, noul motor ar trebui sa produca 450 de cai in versiunea standard si aproximativ 500 cu Performance Pack. 

Share

Leave a Reply

thirteen + 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373