Stiri

Rechemare in service BMW E46 pentru airbag-urile Takata

De 28 septembrie 2021No Comments

Avand ecouri globale, prin prezenta pe modelele a mai multor marci auto, airbag-urile Takata sunt subiectul unei rechemari facute de BMW, prin extinderea campaniei pentru functionarea defectuoasa a airbag-urilor pentru modelul Seria 3 E46, cu productie noiembrie 1997 –  iunie 2000.

Ca parte a testelor de calitate efectuate la BMW, au existat indicatii ca sistemul de airbag poate avea scurgeri de gaze pe termen lung. Furnizorul companiei a informat despre perioada de productie exacta a componentelor care pot avea probleme de functionare. Scurgerea de gaze face ca sistemul airbag sa absoarba umezeala, iar bsorbtia ridicata de umezeala si uscarea repetata a acesteia pe perioade lungi de timp, in mod repetat, in combinatie cu sarcina mecanica/socuri (de exemplu, suprafetele dure de teren), pot duce la declansarea accidentala a airbagurilor, cu riscul de accidentari grave.

Clientii pot verifica seria de sasiu pe pagina BMW Romania si pot identifica daca modelul lor este afectat de o actiune de rechemare si apoi sa se adreseze celui mai apropiat service autorizat BMW pentru clarificari si remedierea gratuita a problemelor.

In plus, proprietarii de modele BMW sau MINI pot verifica rapid, in orice moment, automobilul detinut chiar AICI. Aplicatia este conectata la baza internationala de date BMW Group si ofera un raspuns imediat daca automobilul este supus unor actiuni tehnice sau. Ulterior, proprietarii se pot adresa oricarui service autorizat BMW sau MINI si beneficiaza gratuit de remedierea problemelor indicate in actiunile tehnice si campaniile de rechemare.

Pentru clientii cu automobile cumparate din Romania, mai noi de 2015, clientii pot primi notificari de rechemare in service direct pe sistemul iDrive al masinii sau, daca sunt conectati cu aplicatia pentru telefoane mobile MyBMW la masina, pe aplicatie. In contextul unui numar mare de automobile rulate importate direct din afara tarii, este foarte important ca proprietarii sa verifice constant starea automobilelor detinute, iar aplicatia on-line este un instrument simplu de utilizat care ofera un raspuns instantaneu.

Share