Stiri

TVR va lansa doua modele

De 2 iulie 2013No Comments

TVR nu s-a mai aflat in activitate din 2006, de cand proprietarul rus Nikolay Smolensky a tot incercat sa gaseasca un investitor. Smolensky, care initial nu dorea sa-si vanda compania, a cedat inc ele din urma unui grup de cumparatori in fata carora se pozitioneaza antreprenorul Les Edgar.

Edgar face parte dintr-un triumvirat aflat la conducerea TVR care lucreaza pentru relansarea companiei pana in 2015. Noile informatii aparute pe marginea subiectului arata ca acest lucru se va intampla cu o linie de doua modele care vor pastra traditia: motor frontal, tractiune spate. Les Edgar a descris primul model TVR ca un „Aston Martin la mana a doua”, mentionand ca sub noua forma marca britanica va construi masini cu cat mai multa mecanica si electronica cat mai simpla.

Pretul acestui model va fi cuprins intre 50 si 80 de mii de lire sterline. `Boss-ul britanic a oferit cateva detalii si despre motorizari. Fara sa dezvaluie nimic, a Edgar a spus ca nu s-a hotarat daca o sa se pastreze traditia si o sa fie construite propriile motoare sau daca vor cumpara motorizari de un alt constructor. In planurile de viitor ale noului TVR este inclusa si ideea unei intoarceri la Le Mans, insa acest lucru va veni dupa relansarea programata pentru 2015.

Share

Leave a Reply

4 × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373