Blog

3 spre 4, a patra

De 27 iunie 2012No Comments

Dupa Rabla urmeaza Siamb, o butaforie dupa alta butaforie la inceputul lui aprilie.

3 aprilie este ziua in care Programul Rabla 2012 isi intra in drepturi. 30.000 de vouchere astepata 30.000 de rable care merita sa fie trase pe dreapta, macar din bunul simt, daca nu pentru fosnetul celor 3.800 lei.

Piata auto romaneasca este la pamant dupa primele trei luni ale anului iar Rabla salvatoare de alta data nu promite mare lucru. Va fi o gura de oxigen care va prelungi agonia asteptarii ultimului rasuflu. Bancile, economia, lumea europeana lipsesc din acest peisaj trist cu Rable. Cele zece mii de vanzari (daca se vor face si astea) nu pot schimba soarta unui meci pierdut de noi toti. Guvernul n-are bani, cumparatorii n-au bani, Romania e falita. Rabla din acest an nu mai este un program de sprijinire a pietei auto, este un exercitiu de imagine ecologica, si atat.

Asadar, in seara zilei de 3 aprilie nu avem ce sarbatori, nici macar promisiunea unui Salon Auto International care sta sa inceapa in dimineata lui 4, tot a patra. Din 2007, Bucurestiul nu a mai avut parte de un salon auto, insa poate fi evenimentul organizat pe caldaramul pietii Constitutiei un adevarat salon international sau macar un salon auto? In opinia mea, in ziua de 4 nu se va schimba nimic din ceea ce am inceput sa pierdem in data de 3.  

Share

Leave a Reply

15 − 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373