Stiri

Audi vrea motoare mai mici pentru urmatoarea generatie R8

De 5 martie 2014No Comments

Noul Audi R8, care ar trebuie sa fie gata anul viitor, va fi oferit si cu motorizari mai mici fata de actuala generatie.

Construit pe aceeasi platforma cu proaspat lansatul Huracan, urmatoarea generatie R8 va veni in prima faza echipat cu cele doua propulsoare V8 si V10 cu care am fost obisnuiti.

Si transmisia este folosita in comul cu modelul italian, insa inginerul sef Audi Ulrich Hackenberg ne spune ca acestea “vor fi foloite in alt scop”. Geometria suspensiei este diferite, deci putem scoate in evidenta alte caracteristic”.

Normele de poluare din ce in ce mai stricte, dar si restrictiile impuse de legile unor tari, impun insa folosirea pe viiot si aunui motor cu mai putin de opt cilindri, acesta urmand sa intre in oferta o data cu lansarea faceliftului.

“E un pas mare de la 10 la 4 cilindri, exista munere si intre acestea la care putem apela” a mai declarat Hackenberg, ceea ce inseamna ca vom vedea un propulosor V6 turbo. 

Share

Leave a Reply

19 − fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373