Stiri

BMW va investi un miliard de dolari in noua fabrica din Mexic

De 4 iulie 2014No Comments

America reprezinta in acest moment o prioritate pentru BMW, care se pregateste sa investeasca aproximativ un miliard de dolari (730 milioane de euro), in noua fabrica din Mexic.

Acesta urmeaza sa fie cea de-a treia locatie de productie de pe acest continent dupa Spartanburg (SUA) si Santa Catarina (Brazilia), ce va fi data in folosinta in 2019, daca totul decurge conform planului.

Locatia aleasa se afla langa orasul San Luis Potosí, unde in urmatoarea perioada vor fi create aproximativ 1.500 de noi locuri de munca, insa BMW nu a comunicat deocamdata ce modele urmeaza sa fie produse aici.

“Mexic este o locatie ideala pentru grupul BMW, unde va fi o uzina importanta in reteaua noastra de productie. Vom investii peste un miliard de dolari in noua locatie de productie in urmatorii ani. Productia este programata sa inceapa in 2019, in acel an numarul angajatilor urmand sa ajunga la 1.500”, a declarat Harald Krüger, responsabil de productie BMW AG.

Share

Leave a Reply

one × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373