Stiri

Bob Lutz, legendarul vice de la GM, crede ca masinile nu vor mai exista in 20 de ani

De 8 noiembrie 2017No Comments

Bob Lutz, personaj legendar in industria auto americana, ajuns acum la pensie, a declarat ca automobilul va disparea in doua decenii.

Bob Lutz crede ca noile module suta la suta autonome vor inlocui masinile traditionale, iar condusul va deveni standardizat. Lutz mai crede ca soferul va disparea complet din peisajul automobilistic, iar autoritatile vor interzice omului sa mai opereze vehiculul, acest lucru urmand sa se intample rapid, in 15-20 de ani.

Mai mult, masina personala va fi inlocuita cu platformele gen Uber si Lyft, mai crede fostul vicepresedinte General Motors. Of-ul lui Lutz este ca producatorii auto vor inceta sa mai existe, si se va intampla asta din cauza standardizarii condusului si eliminarii masinilor de performanta.

Masinile vor merge singure si vor merge cu vitezele legale, toate vor fi la fel, conform americanului. In viziunea lui Bob Lutz, masinile private vor deveni un produs de lux, accesibil doar elitelor, care le vor putea folosi pe circuite private sau in cluburi dedicate.

Share

Leave a Reply

thirteen + eighteen =