Stiri

Bridgestone obtine Premiul Grupului VW

De 4 august 2015No Comments

Bridgestone Corporation

Compania Bridgestone a obținut Premiul Grupului VW, ediția 2015, reprezentând o recunoaștere a importanței saleca unul dintre cei mai buni furnizori ai Grupului Volkswagen. Grupul VW acordă acest premiu unui număr redus de furnizori internaționali, care se remarcă prin capabilitățilelor speciale de inovare şi încrederea la nivel înalt de care dau dovadă.

Premiul a fost prezentat de Prof. Dr. Martin Winterkorn, Președinte al Comitetului de Conducere din cadrul Volkswagen Aktiengesellschaft şi de Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, membru al Comitetului de Conducere, responsabil cu Achizițiile, în cadrul unei ceremonii speciale care a avut loc în Neuburg, Germania, pe 15 iulie 2015.

Din partea Companiei Bridgestone premiul a fost acceptat de dl. Franco Annunziato, Președinte şi CEO al Bridgestone Europe. „Ne face o deosebită plăcere şi suntem mândri să primim acest Premiu Volkswagen Group. Această distincție reprezintă rezultatul unei munci în echipă deosebite şi a unor eforturi investite la nivelul tuturor diviziilor şi unităților de afaceri din cadrul Bridgestone”, a declarat dl. Annunziato.

Printr-un comentariu la finalul ceremoniei despre motivele pentru care Bridgestone a fost selectată pentru acest premiu, dl. Annunziato a adăugat: „Cred că există doi factori cheie care ne-au asigurat succesul.În primul rând este o confirmare a strategiei Bridgestone de reorganizare a operațiunilor globale,astfel încât să fie pe măsura așteptărilor Grupului Volkswagen de la un furnizor global. În al doilea rând este vorba despre angajamentul pe care ni l-am asumat de a dezvolta tehnologii avansate pentru a ajuta Grupul Volkswagen în atingerea obiectivelor lor de reducere a consumului de combustibil şi a emisiilor de dioxid de carbon.”

Share

Leave a Reply

11 + 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373