Stiri

BYD va vinde masini electrice in SUA

De 14 mai 2013No Comments

Modelul BYD e6 cu propulsie electrica va fi introdus pe piata din Statele Unite, insa va fi disponibil doar pentru soferii de taxi.

Constructorul chinez BYD a anuntat ca va introduce pe piata din statele Unite un model propulsat electric ce va fi oferit exclusiv flotelor de taxi.

Modelul e6 se va fabrica in China de unde va pleca spre cartierul general BYD din Statele Unite cu sediul la New York. Modelele destinate acestei piete vor avea cateva modificari minore pentru a corespunde normelor de securitate, in rest fiind identice cu cele comercializate in China.

Un purtator de cuvant al companiei a declarat ca introducerea in Statele Unite a modelului e6 pentru flote va permite firmei sa se concentreze pe lansarea unui autobuz electric pe acesta piata.

Modelul e6 este propulsat de un motor de 75 kW care este alimentat de la o baterie montata in podeaua masinii. Autonomia in regim urban este de aproximativ 300 km, viteza maxima pe care o pate atinge masina fiind de 140 km/h.

Share

Leave a Reply

four + 10 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373