Stiri

Gran Lusso Coupe, o creatie BMW-Pininfarina

Noul concept BMW-Pininfarina, creat special pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este, face apel la ideea unui coupe V12 care ar putea fi intruchipat intr-un model Seria 8.

BMW si Pininfarina vor participa la Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013 cu o evolutie a conceptului Zagato Coupe, infatisat anul acesta de prototipul Gran Lusso Coupe. Vorbim despre un coupe unicat cu ampatament marit si motor V12 care ar putea renaste ideea unui model Seria 8.

„Aceasta creatie este unica si captiveaza privitorul cu exclusivitatea italiana si finetea moderna”, se mentioneaza in comunicatul de presa remis de marca germana. BMW continua facand apologia unui design special care intruchipeaza valorile brandului remarcand in primul rand aportul unei dinamici superioare.

Sub capota toate pariurile merg pe mana unui V12 de 6.0 litri si 535 cai putere – motorul de pe 760Li. . In interior, BMW Gran Lusso Coupé dovedeste o combinatie desavarsita de eleganta si lux contemporan. Aici, exclusivitatea, confortul si sportivitatea se contopesc pentru o experienta interioara unica.

Fluiditatea ce sta la baza geometriei caroseriei si orientarea specifica BMW catre conducator capata  o imagine complet noua prin influenta Pininfarina.

BMW a publicat doar cateva imagini teaser cu noul concept pregatit special impreuna cu Pininfarina pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Share

Leave a Reply

twenty − 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373