Stiri

Renault Captur RS, o posibilitate in viitor

Soarta unei versiuni de performanta a crossover-ului Captur nu a fost inca stabilita, dar inca mai existe sanse ca modelul sa fie produs.

Renault a declarat deschis ca vrea sa-si extinda gama RS cu alte modele, unele provenite chiar din segmente neconventionale pentru vehicule de performanta.

O posibilitate in acest sens este modelul Captur, despre care s-a vorbit ca ar putea primi o versiune RS.  Rapoartele sugereaza ca un astfel de model nu este inca aprobat dar nici nu este total scos din schema. Informatia ii este atribuita lui Christophe Pejout, managerul programului Captur, care si-a exprimat dorinta de a vedea si o versiune RS a crossover-ului.

Daca va avea sansa sa prinda viata, Captur RS se va baza pe versiunea de performanta a lui Clio, cu care va imparti motorul, suspensia si cutia de viteze.

Estetica va fi una noua, pentru a oferi personalitate modelului. Insa mai intai Captur va trebui sa demonstreze un real succes in vanzari pentru a primi o versiune de performanta, dupa care va trebui rezolvata problema canibalizarii vanzarilor cu fratele de trust Nissan Juke Nismo. 

Share

Leave a Reply

9 + 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373