Stiri

Honda F1 va avea baza in Marea Britanie

De 11 iulie 2013No Comments

Honda se va intoarce in Formula 1. Japonezii au anuntat ca isi vor stabili cartierul general al echipei in Marea Britanie.  Brandul nipon, un obisnuit al Marelui Circ, se va intoarce in paddock dupa 6 ani de absenta si va reda viata numelui McLaren Honda.

Honda va furniza, din 2015, motoare V6 celor de la McLaren. Marca de automobile va dezvolta si produce propulsoarele destinate Formulei 1 in Japonia, dar baza operationala va fi amplasata pe Batranul Continent, mai precis la Milton Keynes. Yasuhisa Arai, seful diviziei de motorsport de la Honda: „Prin confirmarea bazei operatioanle pentru F1, pregatirile noastre pentru reintoarcerea in Marele Circ au devenit concrete si mult mai specifice”.

Honda va imparti cu echipa Red Bull localitatea Milton Keynes, un mic oras situat in Buckinghamshire. Pe langa motoare, niponii vor construi si sistemele KERS pentru McLaren. 

Share

Leave a Reply

20 − four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373