Stiri

Hyundai renunta la bricheta de masina in favoarea USB-ului

De 4 octombrie 2013No Comments

Hyundai si-a anuntat planul de a inlocui bricheta de masina cu portul USB pe toate modelele brandului sud-coreean. Conform unui raport intocmit la Seul, Hyundai a descoperit ca 84% dintre posesorii de masini nu folosesc brichetele de masini iar 92% dintre acestia si-ar dori sa aiba neaparat un port USB.

Studiul coreean nu este deloc surprinzator, deoarece numarul fumatorilor a scazut in ultima perioada iar numarul utilizatorilor zilnici de gadget-uri sofisticate este din ce in ce mai mare. Bricheta din masina este una dintre dotarile prezente astazi pe toate automobilele lumii.

Insa bricheta de masina va avea soarta casetofonului si va disparea in cele din urma, iar coreenii de la Hyundai sunt primii care oficializeaza aceasta despartire de traditie.

Primul automobil care a avut o bricheta montata a aparut in 1921 iar succesul acestei gaselnite a fost extraordinar, pentru ca pana in 1925 majoritatea masinilor americane avea brichete.  

Share

Leave a Reply

4 × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373