Stiri

Maserati aduce la Frankfurt Quattroporte Ermenegildo Zegna

De 4 septembrie 2013No Comments

Maserati a confirmat ca va prezenta la IAA Frankfurt noul concept Quattroporte Ermenegildo Zegna. Ideea din spatele acestui studiu de design este de a promova materiale, noi scheme de culori si o serie diferita de accesorii pentru modelul Quattroporte care va aparea anul viitor.

Maserati si Ermenegildo Zegna au lucrat impreuna la crearea unei vopsele speciale care foloseste pigmenti ultra fini din aluminiu. Dupa spusele oficialilor Maserati, pigmentii din aluminiu stimuleaza fluiditatea si puritatea metalului. Munca a fost terminata in momentul in care caroseria a primit un finisaj glossy.

Interiorul este o poveste a pielei de cea mai buna calitate insotite de alte tapiserii fine. Remarcabila prin finetea sa, pielea utilizata imbraca fatetele usilor, linia acoperisului si scaunele. O serie de accesorii si tapiteria din catifea completeaza acest peisaj extrem de luxos. Mai multe informatii vor fi disponibile in cadrul prezentarii de la Frankfurt. 

Share

Leave a Reply

16 − 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373