Stiri

Nissan BladeGlider prefigureaza un nou model sport

De 8 noiembrie 2013No Comments

Experienta acumulata in competitii cu Deltawing, le permite acum celor de la Nissan sa propuna un model similar pentru drumurile publice.

Conceptul BladeGlider va fi prezentat luna acesta la salonul auto de la Tokyo, insa constructorul japonez intentioneaza ca o versiune similara sa ajunga in productia de serie.

Nissan BladeGlider reprezinta viitorul modelelor sportive, fiind propulsat de motoare electrice integrate in roti. Pozitionarea in partea din spate a bateriei face ca repartitia maselor sa fie de 30/70%, insa Nissan spune ca supravirarea va fi usor de controlat gratie configuratiei originale folosite.

Ampatamentul trenului fata este de un metru, forma rezultata permitand montarea a doua scaune pentru pasageri in spatele soferului care este plasat central. Pentru realizarea structurii de rezisstenta Nissan a folosit plasticul armat cu fibra de carbon, insa in ciuda tehnologiilor folosite pretul viitorului model se va pastra in limite decente (aproximativ 36.000 de euro).

{gallery}Nissan BladeGlider{/gallery}

Share

Leave a Reply

three × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373