Stiri

Noua Honda Civic are un pret de pornire de 32.990 euro, cu primele livrari in noiembrie

De 1 iulie 2022No Comments

Ajunsa la cea de-a 11 generatie, noua Honda Civic va fi disponibila in Romania din luna noiembrie a acestui an, intr-o singura versiune de motorizare si trei niveluri de echipare. Pretul de pornire, cu TVA inclus, este de 32.990 euro, pentru echiparea Elegance, 34.490 euro pentru echiparea Sport si 37.490 euro pentru Advance.

Printre dotarile standard se numara faruri si stopuri LED, instrumentar de bord digital de 7 inci, sistem infotainment de 9 inci, compatibil Apple Car Play (wireless) si android auto, scaune fata incalzite, sistem avansat de siguranta Honda SENSING, 11 airbag-uri, sistem de monitorizare a unghiului mort si jante de 17”.

Honda SENSING a primit o noua camera frontala wide, de 100 de grade, care imbunatateste recunoasterea pietonilor, marcajelor, semnelor de circulatie, a celorlalte vehicule, inclusiv motociclistii si bicicletele.

In echiparea Sport, noul Civic dispune de tapiterie mixta din piele si material textil, cotiera spate, proiectoare de ceata LED, incarcare telefon wireless si jante de 18 inci. Echiparea de top, aduce in plus tapiterie din piele, volan incazit, sistem audio Premium BOSE, scaun sofer reglabil electric, instrumentar de bord digital de 10,2 inci, trapa panoramica vitrata cu deschidere si sistem de iluminare in viraj.

Noul Civic va fi disponibil doar cu sistemul hibrid Honda e:HEV, format dintr-un motor electric (propulsor principal) de 184 CP si 315 Nm si un motor termic (generator / propulsor secundar) cu o capacitate cilindrica de 1.993 cmc si 142 CP.

Noul motor de 2,0 litri cu injectie directa, in ciclu atkinson, atinge cea mai buna eficienta termica din industrie: 41%. Producatorul anunta un consum mediu de 4,7 l/100 km (WLTP). Comenzile se pot lansa deja, pe site-ul importatorului, urmand ca primele unitati sa fie livrate in luna noiembrie a acestui an.

Pentru 2023, Honda a anuntat lansarea urmatoarelor modele in Europa: e:NY1, crossover electric, noua generatie CR-V e:HEV, CR-V e:PHEV, precum si ZR-V, un nou SUV Full Hybrid de segment C, situat ca dimensiuni intre HR-V si CR-V.

Share