Stiri

Noul Subaru WRX STI, in numele nostalgiei

De 15 ianuarie 2014No Comments

Subaru a prezentat la Salonul Auto de la Detroit modelul de top din gama sa – WRX STI. Noul Subaru WRX STI este disponibil exclusiv in varianta sedan. Din punct de vedere estetic, Subaru nu a riscat mai deloc, mergand pe mana unui kit aerodinamic agresiv, pus in valoare de masivul eleron spate.

Nuanta speciala de albastru – marca inregistrata Subaru – reuseste un joc exceptional al contrastelor impreuna cu jantele gigant vopsite intr-o culoare aurie. Mai important este ceea ce japonezii au pregatit sub capota.

http://www.youtube.com/watch?v=QsjOFbhrRE4

 

Un motor de 2.5 litri cu 4 cilindri vine sa dezvolte pana la 305 cai putere, disponibili la 6.000 rpm, si un cuplu maxim de 393 Nm, realizabil la 4.000 rpm.

Motorul lucreaza impreuna cu transmisia manuala cu 6 trepte iar puterea este trimisa tuturor celor patru roti cu ajutorul unui diferential mecanic montat central si controlat de sofer. Subaru promite o manevrabilitate mai buna, gratie noii suspensii fata.  

Prima mie de clienti vor beneficia de de WRX STI sub forma Launch Edition, cu nuanta World Rally Blue si jantele forjate de 18 inch precum si alte accente. Editia speciala va fi disponibila in perioada aprilie-iunie, la un pret care va fi anuntat ulterior. {gallery}WRX STI{/gallery}

Share

Leave a Reply

two × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373