Stiri

Peugeot va introduce mai multe modele performante

De 5 mai 2014No Comments

Constructorul francez intentioneaza sa-si intareasca imaginea premium cu o serie de modele sportive noi, ce isi vor face aparitia in gama in viitorul apropiat.

Intr-un inteviu pentru Autocar, directoul de produs Xavier Peugeot s-a aratat increzator in extinderea gamei catre modelele sportive care ofera „din ce in ce mai multe oportunitati”.

Peugeot a incetat sa mai produca masini sportive in urma cu aproximativ20 de ani, insa a jucat un rol important in dezvoltarea stilului  hot-hatch ce a luat nastere in anii ’80, ca sa nu mai vorbim de implicarea in motorsport. 

Revenirea la „gloria” de altadata va incepe cu o versiune de serie a studiului 308 R, ce va avea sub capota un motor in patru cilindri de 1,6 litri dezvoltat in colaborare cu BMW, motor care este capabil sa ofere o putere maxina de 270 CP. Noua sportiva Peugeot ar putea fi prezentata in versiunea de serie in toamna acestui an la salonul auto de la Paris, urmand ca de anul viitor in gama sa-si faca aparitia si o versiune mai „extrema” a lui 2008.

Share

Leave a Reply

fourteen + 18 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373