Stiri

Spyker va prezenta o versiune Spyder a lui B6 Venator

De 9 august 2013No Comments

Lansat in martie la salonul auto de la Geneva, SpykerB6 Venator va primi acum si o versiune decapotabila ce va fi expusa la concursul de eleganta de la Pebble Beach, de unde va fi mutata direct in standul Spyker de la salonul auto de la Frankfurt.

Constructorul olandez a prezentat deocamdata doar un teaser al noului model, insa B6 Venator Spyder va fi identic cu versiunea coupe, mai putin acoperisul care va fi inlocuit cu unul textil.

Spyker a ales aceasta solutie deoarece acoperisul textil ocupa mult mai  putin loc atunci cand este pliat si este mai usor dacet un hard-top retractabil. Oricum, cei care-si vor cumpara acesta masina vor prefera sa mearga cu ea decapotata, iar in situatiile cand este nevoie totusi de un acoperis calatoria va fi in continuare placuta deoarece Spyker a ales o structura multistrat, pentru o protectie termica si fonica buna, si o luneta din sticla. 

Share

Leave a Reply

20 + seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373