Stiri

Toyota Romania devine sponsorul sportivilor romani pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

De 21 noiembrie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Toyota Romania pune la dispozitia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) o transa de 10 automobile dedicate sustinerii mobilitatii sportivilor romani aflati in program de pregatire pentru Jocurilor Olimpice, continuand colaborarea inceputa la finalul anului 2017. COSR a achizitionat deja patru automobile, unele cu sistem hibrid de propulsie, Toyota Romania contribuind acum la extinderea acestei flote auto a comitetului cu zece 10 unitati Proace Verso (masini transport persoane 7+1 locuri). Prin aceasta actiune, Toyota Romania isi innoieste, astfel, promisiunea de a asigura cele mai bune solutii de mobilitate pentru Jocurile Olimpice.

Masinile vor fi puse de catre COSR la dispozitia unui numar de 10 federatii nominalizate si care pregatesc sportivi in vederea unei participari de succes la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020. Federatiile implicate in acest proiect sunt Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Scrima, Federatia Romana de Tir Sportiv, Federatia Romana de Tenis de Masa, Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Lupte, Federatia Romana de Haltere, Federatia Romana de Kaiac-Canoe, Federatia Romana de Judo si Federatia Romana de Gimnastica, federatii reprezentate de medaliati olimpici remarcabili ai acestor sporturi, care au scris istoria sportului romanesc de-a lungul timpului si care reprezinta exemple de urmat pentru generatiile urmatoare de sportivi.

Mobilitatea si adaptabilitatea sunt dezideratele de imbunatatire continua pe care le vizam prin acest parteneriat, in concordanta cu obiectivul nostru pe termen lung, de a contura urmatoarea generatie de solutii de mobilitate. Ne dorim sa fim alaturi de sportivii participanti la Jocurile Olimpice si, la randul nostru, ne lasam inspirati in activitatea noastra de daruirea si perseverenta acestora. Vrem sa folosim resursele pe care le avem pentru a sprijini dezvoltarea sanatoasa si durabila a mediului sportiv romanesc, iar continuarea parteneriatului cu COSR sta sa dovedeasca angajamentul solid pe care il avem pentru atingerea acestor obiective”, a declarat Edit Corcoman-Tarcolea, General Manager Toyota Romania.

Contractul de sponsorizare incheiat de Toyota Romania cu COSR, cu valabilitate pana la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020, ilustreaza angajamentul companiei auto de a sustine performantele sportivilor romani, precum si de a asigura solutii pentru mobilitate mai sigure si mai eficiente si de a participa la construirea unui viitor sustenabil, in spiritul viziunii globale a marcii.

Legatura dintre Toyota si Miscarea Olimpica s-a consolidat inca de anul trecut, cand cunoscuta companie producatoare de automobile a devenit partener TOP al Comitetului International Olimpic, iar Toyota Romania, al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Toyota, lider in domeniul auto, se afla intr-o continua competitie cu cele mai noi tehnologii in domeniu, oferind lumii solutii din ce in ce mai inovatoare si durabile pentru a fi intotdeauna numarul UNU in sfera sa de activitate. O competitie similara cu cea din sportul de mare performanta, unde sportivii se lupta, cu fair-play, pentru a deveni cei mai buni dintre cei buni. Faptul ca Toyota Romania pune la dispozitia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman masini pentru nu mai putin de zece dintre federatiile nationale de TOP ale sportului romanesc reprezinta dovada increderii pe care un partener atat de valoros o acorda Miscarii Olimpice din Romania. Cu siguranta, aceasta importanta sustinere ii va impulsiona la maximum pe sportivii romani care se pregatesc pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo si ii va impulsiona sa se autodepaseasca”, a declarat Mihai Covaliu, presedinte COSR.

Colaborarea la nivel local vine in continuarea parteneriatului global, semnat de Toyota Motor Corporation cu Comitetul International Olimpic prin care Toyota devine partener oficial exclusiv la categoria mobilitate. Acest parteneriat global include atat vehicule cat si servicii si solutii de mobilitate si este planificat pana in anul 2024.

Angajamentul Grupului Toyota de a furniza solutii sustenabile pentru mobilitate a luat forma in 2017, cand compania a decis sa sustina Comitetul International Olimpic, comitetele de organizare a Jocurilor Olimpice si Comitetele Olimpice Nationale din intreaga lume. Parteneriatele sprijina obiectivele Agendei Olimpice 2020 si directivele strategice pentru viitor ale Miscarii Olimpice, in acelasi timp potentandu-le prin valorile comune impartasite de Grupul Toyota si comitetele sportive.

Share

Leave a Reply

13 + three =