HighlightStiri

UEFA Europa League trophy tour Driven by Kia, 2020

De 10 februarie 2020No Comments

Kia Motors Corporation si UEFA au anuntat revenirea, in 2020, a campaniei UEFA Europa League Trophy Tour, in urma unui prim sezon de succesr in 2019. Din februarie pana in mai, campania UEFA Europa League Trophy Driven by Kia va vizita mai multe orase europene pentru a colecta ghete de fotbal pentru refugiati. Pentru turneul din 2019, au fost donate in total 1.052 de perechi de ghete fanilor din toata Europa.

Campania UEFa Europa League trophy tour Driven by Kia se va opri in sapte orase europene: Frankfurt, Barcelona, Roma, Geneva, Manchester, Amsterdam si Varsovia. Turul va oferi fanilor de pe continent posibilitatea de a intalni legende ale fotbalului in locatii inedite din centrul orasului, cluburi locale de amatori si scoli. Fanii vor avea, de asemenea, sansa de a vedea trofeul legendar al UEFA Europa League, pe masura ce etapele eliminatorii ale competitiei 2019/20 se desfasoara.

Pe tot parcursul campaniei UEFA Europa League Trophy Tour, fanii si jucatorii de toate varstele vor fi incurajati sa doneze perechi de ghete de fotbal ca parte a campaniei #PassthemOn. In parteneriat cu Fundatia pentru Copii UEFA, ghetele vor fi duse in tabara de refugiati Za’atari din Iordania si vor fi daruite tinerilor refugiati sirieni, incurajandu-i sa joace sportul pe care il iubesc. Fiecare fan care doneaza o pereche de ghete in locatiile campaniei Trophy Tour va avea sansa sa castige bilete la finala UEFa Europa League, ce se va desfasura in Gdansk, Polonia, in data de 27 mai.

Starul fotbalului englez Michael Owen s-a alaturat campaniei #PassthemOn 2020 in calitate de ambasador global pentru campania UEFA Europa League trophy tour 2020 Driven by Kia.

 

Share

Leave a Reply

ten + five =