Stiri

Bernie Ecclestone vrea sa cumpere Nurburgring

De 8 iulie 2013No Comments

Bernie Ecclestone a recunoscut ca se gandeste sa cumpere legendarul circuit de la Nurburgring pentru a asigura viitorul cursei de Formula 1 disputat pe pista germana.  

Confruntat cu mari probleme financiare, circuitul este de vanzare si a reusit sa ramana in calendarul competitional din 2013 in F1 doar pentru ca Ecclestone a renuntat la o mare parte din veniturile care-i reveneau in urma acestei curse.  Intrebat de presa germana daca mai vede un viitor grand prix al Germaniei la Nurburgring, Il Supremo a spus:

Este chiar posibil sa-l cumpar eu. Ma gandesc deja la asta. Daca o sa o fac, Marele Premiu al Germaniei va fi sigur pe viitor, luand in considerare si contractul existent cu Hockenheim”.

In ciuda intentiilor sale, britanicul in varsta de 82 de ani a declarat ca Marele Premiu al Germaniei va reveni anul viitor circuitului din Hockenheim, conform contractelor. Ecclestone a mai spus ca se va decide clar daca va cumpara sau nu Nurburgring in urmatoarele luni. 

Share

Leave a Reply

four × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373