Stiri

Dacia Duster facelift poate fi comandata. Preturile variaza intre 14.100 si 21.350 euro, TVA inclus

De 18 august 2021No Comments

Incepand de azi, 18 august, Duster facelift poate fi comandat in reteaua de dealeri autorizati Dacia din intreaga tara. De altfel, modelul figureaza deja in configuratorul online de pe site-ul www.dacia.ro. Preturile variaza între 14.100 euro, TVA inclus, pentru versiunea de intrare Essential TCe 90 si 21.350 euro, TVA inclus pentru Prestige 4×4 TCe 150.  

Sunt disponibile cu cinci motorizări, din care trei pe benzina (TCe cu puteri de 90 CP, 130 CP și 150 CP), una cu alimentare mixta benzină-GPL (ECO-G de 100 CP) si dieselul Blue dCi 115 CP. Gama este structurata in trei versiuni de echipare: Essential, Comfort si Prestige. 

Echiparea de intrare in gama, Essential, este disponibila exclusiv cu motorul pe benzina TCe 90, in configuratie 4×2, la prtțul de 14.100 euro, TVA inclus. In standard sunt incluse, printre altele, sistem audio cu USB si Bluetooth, geamuri electrice fata, limitator de viteza, pachet de sase airbag-uri, volan reglabil in inaltime si profunzime, computer de bord, senzori de lumina.

Echiparea Comfort poate fi asociata cu TCe-ul cu GPL, respectiv de 150 CP (4WD si EDC) si cu dieselul. In standard apar noi echipamente comparativ cu versiunea Essential, printre care Media Display cu ecran de 8 inci, scaun sofer reglabil pe inaltime, cruise control, asistemta la parcarea cu spatele, aer conditional manual, lumini de zi LED, geamuri spate si opglinzi cu actionare electrica, jante de aliaj de 16 inci.

Echiparea Prestige se asociaza cu acelasi motoare ca si Comfort cu o exceptie: dieselul este inlocuit de TCe-ul 130. In plus in echiparea standard apar Media Nav, avertizare unghi mort, aer conditionat automat, camera video spate, jante de aliaj de 17 inci.
Primele livrari sunt programate in cursul lunii septembrie.

Share