ElectricHighlightStiri

e-Partner se alatura gamei de utilitare electrice Peugeot

De 26 ianuarie 2021ianuarie 31st, 2021No Comments
; ; ; ;

Dupa e-Expert si e-Boxer, Peugeot prezinta versiunea full electrica Partner. Aceasta beneficiaza de o baterie de 50 kW, care ii asigura o autonomie de pana la 275 km. e-Partner este disponibi in doua versiuni de lungime (standard si lung), doua tipuri de caroserie, furgon (pana la 3 locuri) si cabina extinsa (pana la 5 locuri), avand o sarcina maxima utila de 800 kg si un volum de incarcare de pana la 4,4 mc, identic cu al versiunii cu motor termic. De asemenea, capacitatea de remorcare se cifreaza la 750 kg.

Sunt disponibile doua tipuri de incarcatoare de bord, unul monofazat de 7.4 kW (dotare standard) si un incarcator trifazat de 11 kW (dotare optionala), cu care incarcarea xcompleta dureaza 5 ore la un wall box de 11 kW. Peugeot e-Partner poate fi alimentat si la statiile de 100 kW, unde incarcarea a 80% din baterie dureaza 30 de minute.

Motorul electric dezvolta 136 CP si 260 Nm, viteza maxima fiind de 130 km/h, in vreme ce acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 11,2 secunde. Din punct de vedere al confortului si tehnologiei, Peugeot e-Partner ofera printre altele planxa de bord i-Cockpit®, scaune incalzite si preconditionare termica. Fabricat la Vigo, Spania, noul Peugeot e-Partner va fi comercializat in Europa incepand cu a doua jumatate a acestui an.

Share