Stiri

Jaguar I-Pace se incarca 80% in 45 de minute

De 31 ianuarie 2018No Comments

Jaguar va prezenta primul model electric al companiei, I-Pace, pe 1 martie, insa pana atunci marca britanica ofera un detaliu interesant despre noul sau model. Mai precis, Jaguar anunta ca I-Pace se va incarca in proportie de 80% in 45 de minute sau chiar mai putin.

Jaguar nu a oferit inca toate detalii legate de model, dar conceptul de pre-productie avea o baterie de 90 kWh si un motor electric capabil sa dezvolte 400 cai putere si un cuplu maxim de 700 Nm. Jaguar I-Pace poate accelera, in aceasta configuratie, de la 0 la 100 km/h in 4 secunde si are o autonomie de 500 km.

Jaguar a explicat ca noul model a fost gandit sa serveasca nevoilor de zi cu zi pentru orice fel de client, in orice zona geografica. Pentru a construi un model electric fara probleme, britanicii au testat noul I-Pace in facilitatea pe care o detin in Arjeplog, Suedia, la temperaturi de minus 40 grade Celsius.

Jaguar I-Pace va oferi posesorilor posibilitatea de a seta perioadele de incarcare a bateriei cu ajutorul unei aplicatii de pe telefonul mobil.

Share

Leave a Reply

four + 11 =