Stiri

Studiu: Verdele, tot mai popular printre culorile de masini

De 8 august 2013No Comments

Cel mai nou studiu BASF privind trendul in lumea culorilor de masini se dovedeste a fi putin socant. Verdele incepe sa fie la moda intr-o lume de masini dominata de negru, alb si argintiu.

Mark Gutjahr, seful diviziei europene de design de la BASF, vorbeste despre rezultatele studiului: „Cu noile tehnologii, noile modele si noile concepte mobile, se intrevede la orizont un schimb de valori. In acest context, verdele incepe sa fie la moda si incepe sa joace un rol din ce in ce mai important”. BASF explica ca verdele intruchipeaza responsabilitatea, individualismul, idealurile.

In trecut culoarea de baza a masinilor britanice, acum verdele devine universal cand vine vorba despre vopseaua de la exterior. Tot mai multi clienti o aleg si tot mai multi constructori o folosesc ca nuanta de lansare pentru noile lor modele. Astfel vedem Ford Fiesta, Mustang, Chevrolet Spark sau Corvette Stingray in aceasta nuanta tot mai populara. 

Share

Leave a Reply

one × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373